#Växjö Five Cup 2018, 14 Juli

on

Den 14 Juli återvänder #Växjö Five Cup igen efter ett populärt första år. 12 Lag av högsta standard deltog i turneringen förra året. Har ni vad som krävs för att kämpa om titeln som Växjös främsta Five-a side fotbollslag? #Växjö Five Cup är en fotbolls turnering som äger rum i Araby området. Vi spelar traditionell Five-a side fotboll, snabba matcher och mycket action. Under dagen så hänger vi runt grillen, kastar boule, kubb och slägga medans vi låter sound systemet eka för lyssnande öron mitt i kvarteret. Samla ihop dina kompisar och Anmäl er nu! Turneringen är både för tjejer och killar. Spelschema hittar du längre ner då lottningen är klar. Även om du inte har tänkt att spela så kan du komma och hänga i parken. Det blir en skön dag!


  • Sista anmälningsdag: Onsdag, 11 Juli 2018
  • Turnerings Tid: 14 Juli (Lördag),  Samling 09:00 lördag morgon.
  • Plats: Vintervägen eller Araby park arena (Fortfarande oklart)
  • Grupplottning: Växjö stadsbibliotek, Onsdagen 11 Juli – 18:00

Bracket - #Växjö Five Cup (2018-06-14)

Anmäl er nu!

Sammanfattning av regler

  • Antal spelare: Five-a side (5 vs. 5)
  • Matchtid: 20 minuter
  • Turneringstyp: Gruppspel, Slutspelseliminering

Se fulla regler


Förra året kom nära på 100 deltagare för att spela och kolla på #Växjö Five Cup!


Det är viktigt att du som lagledare av ditt team håller kontakten med dina spelar och uppdaterar dem med informationen du får. Skulle en spelare bryta mot reglerna så riskerar laget att bli diskvalificerade.


Samarbetspartners

logo_ens

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *