#Växjö Five Cup 2018 – Prisutdelning

Varmt välkommen på prisutdelning för street fotbollsturneringen #Växjö Five Cup 2018.

Fredagen den 17 augusti – 15:00 – Kungsgatan 6.

Vi kommer under denna ceremoni att dela ut priser till de lag som varit med och stridit om plats på prispallen. Efter hårt kämpande och tappra insatser så stod årets turnering klar och det vinnande laget i #Växjö Five Cup 2018 blev Super Guys.

Bracket - #Växjö Five Cup (2018-08-17) WEB
Bracket – #Växjö Five Cup (2018-08-17) WEB

Stort tack till alla som varit med och deltagit i denna turnering där mångfald och kulturupplevelse stått i fokus och ett stort tack till alla som hjälpt till att göra detta möjligt. Det är viktigt för jämlikheten i vårt lokalsamhälle. Alla har rätt till meningsfull aktivitet!

 


Till denna fotbollsturnering så har det skrivits en berättelse som man kan läsa här på Open Umbrellas hemsida och till berättelsen så finns det frågor i “språkverkstaden” för den som är intresserad av sin språkutveckling.

#Växjö Five Cup! Super Guys segrade i finalen 2018.


Vi kommer även att dela ut pris för vad vi kallar “Årets integrations hjälte”

Motivering till priset

Årets integrations hjälte är en person som utmärker sig bland många andra. Det är en personlighet som har gjort mer än vad som krävs för att skapa god grund i ett bra integrationsarbete. Det är en person som har varit med och skapat meningsfull aktivitet i lokal samhället. Det är en person som har ställt upp ut över de normala uppdragen. En person som har visat stor vilja även när tiderna har varit som svårast.

Han har ett ansikte som dem flesta känner till vid det här laget. Han har varit på fler platser för integration än någon annan. Han har hjälpt till i integrationsarbetet så väl på stan  som i hemmet. Han har funnits där när människor har behövt han som mest. Han har ingivit hopp och säkerhet när livet känts hopplöst. Han har givit inte bara av sin tid utan också av sitt hjärta. Han har ställt andras liv före sitt eget och gett mer än vad han någonsin har frågat om.

Pristagarens namn publiceras efter ceremonin.


Ett stort tack går ut till våra samarbetspartners.


 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *